Zongora - Varga Gábor
Húsz évnyi aktív zenetanulás után négy évig Binder Károly magánnövendéke volt. Az elmúlt tíz évben különböző formációkban számos sikeres hazai és külföldi jazz koncert szereplője. A 2009-ben megjelenet From The Danube To West című trio albuma kizárólag Japánban lett értékesítve és itthon kiváló kritikát kapott.

Dob - Jeszenszky György:
1987-ben szerzett diplomát a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz tanszakán. Azóta az egyik legfoglalkoztatottabb magyar jazz dobos. Játszott többek között Herbie Mann, Tony Lakatos, Gadó Gábor, Eldad Tarmu, Regős István és Binder Károly partnereként, és számos felvételen szerepel. Jelenleg a Tóth Viktor Tercettnek, az Equinox zenekarnak, East Side Jazz Companynak, Grencsó István különböző formációinak, a Szolnoki Dóra Jazz Quintettnek valamint Gyárfás István zenekarának dobosa.

Bőgő - Csuhaj Barna Tibor:
1990-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-bőgő szakán. Számos élvonalbeli zenekar tagja volt az elmúlt tíz évben (Binder Trio, Brass Age, Regős Quartett, stb.). A jazz mellett folk zenét is játszik (mint a Vasmalom együttes bőgőse). Európa és a világ számos folk fesztiválján szerepelt sikerrel. Az East Side Jazz Company mellett állandó tagja Regős István triójának és az Equinox együttesnek. Jelenleg az Erkel Ferenc Jazz-Zeneművészeti Szakközépiskola bőgő-basszusgitár tanára.

Ének - Maros Zsófia
1986. augusztusában született. Zenei tanulmányait már gyermekkorában kezdte, először a Kós Károly Zenei Általános Iskolában, majd az Erkel Ferenc Zene Tagozatos Gimnáziumban. Klasszikus zongorát közel hét even át tanult, továbbá 10 éves korától kezdve 10 éven át az Operaház Gyerekkarának és számos egyéb kórusnak is tagja volt. 2005-ben felvételt nyert a Kőbányai Zenei Stúdióban, ahol a könnyűzenével is megismerkedett. 2012-ben szereztt diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz ének szakán.